första veckan i maj.

Idag måndag blir det jobb såklart med besök på stallet efteråt för att visa runt sambons mamma på ett franskt stall. Hon rider hemma i Sverige, och tyckte det var kul att kunna jämföra.

Tisdag är ju ledig dag! Då blir det utflykt till den schweiziska staden Neuchâtel. Schweiz är ett krångligt land med kantoner som är väldigt självstyrande, så 1 maj är ledig dag i vissa delar, men inte i andra. Det gäller att kolla noga, men i det här fallet var det ju väldigt bra för oss, som är lediga samtidigt som vi kan åka till ett ställe där allt är öppet.

Onsdag blir det ett Zumba-pass efter jobbet. Det tycker jag är ett roligt sätt att röra på påkarna lite. Springa är ju cirka det tråkigaste som finns, så det gäller att hitta något annat att göra.

Torsdag är riddag.

På fredag ska vi på bröllop för en kollega till mig i Morges, Schweiz. Det ska bli väldigt spännande att gå på mitt allra första schweiziska bröllop.

På lördag blir det lite svensk prägling, då Eagle Eye Cherry kommer och spelar på Mr Pickwick i Genève.

Inga planer än för söndag, men om vädret tillåter blir det säkert en liten vandring i bergen eller någon annan utomhusaktivitet.

Annonser

Om livetemellan

Boende på gränsen mellan Frankrike och Schweiz. Men huvudet i en internationell karriär och tårna i den Bohuslänska myllan. Och ofta nog på ett flyplan någonstans mitt emellan.
Det här inlägget postades i Veckan som kommer. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till första veckan i maj.

  1. Det är så roligt att du börjat rida! Tycker förstås jag. Även om jag själv pausat ridningen för ett bra tag, både bakåt och troligen framåt. Är det en ridskola? 🙂

    • livetemellan skriver:

      Ja, det är roligt. Men livsfarligt! Hade helst haft en liten beskedlig ponny… Det är ett stort stall som fungerar både som ridskola och stall för uppstallade privathästar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s